Dags för lite sjukgymnastik igen

designed by Freepik from www.flaticon.com

Nacken är stel, öm, värker, knakar och sprakar. Har varit duktig med att följa de övningar jag blivit ordinerad sedan tidigare att utöva när de här besvären dyker upp men utan någon större framgång 😦

Lika bra att en sjukgymnast får kolla upp och ge en lämplig lite mer skräddasydd behandling. Hade tur att få en tid redan på måndag nästa vecka!

Höger hand börjar spöka igen också. Den här gången riktigt ordentligt. Brukar oftast vara handlederna som behöver lite extra stöd då och då. Nu har det spridit sig till tummen (det finger som liksom är ledaren för de övriga och hela handen). Trodde det skulle vara övergående men det blir bara värre. Tummen är stel, ömmar även runt om, låser sig, knakar, värker och så svullnar den mer och mer.

Kan vara inflammation eller mer troligt att jag utvecklat tumartros. Då det bara blivit värre så tänkte jag det är bäst att låta en läkare titta på det. Men tidigare erfarenheter säger mig att oftast bedömmer läkaren på vårdcentralen det som en inflammation och ordinerar anti-inflammatoriskt preparat.

Är det inflammation brukar oftast akupunktur fungera vilket är betydligt skonsammare för magen fast lite mer plågsamt kanske.

designed by Freepik from www.flaticon.com

Så jag tänker höra med sjukgymnasten om det innan jag beställer tid på vårdcentralen. Kan också vara bra med ett utlåtande från sjukgymnast att ha med till läkaren också 😉

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar =)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.